Lige på 18-03-2018

Søndag har vi fundet flere gode kampe og spiller derfor dem alle. Vi starter ud med den tidlige kamp i Frankring mellem Nice og PSG. PSG har ikke tabt i Ligue 1 meget længe og derfor fører de også Ligue 1 suverænt. Søndag bliver ikke 5. gang i denne sæson de sætter point til, selvom der stadigvæk er en masse medie ballade omkring Neymar.
Derfor spiller vi Nice – PSG 2 til odds 1.36 med en indsats på 7.

Efter det franske tager vi en tur til Tyskland, hvor der er lokal opgør mellem Köln og Leverkusen. Köln ligner den ene af de to nedrykkere i denne sæson, mens Leverkusen kæmper for at komme op mellem Champions League pladserne. Selvom begge hold har en del skadet spillere, som burde det være en smal sag for Leverkusen at vinde denne kamp.
Derfor spiller vi Köln – Leverkusen 2 til odds 1.82 med en indsats på 6.

Vi slutter af i den danske Superliga, hvor Brøndby tager i mod Hobro. Hobro ser ud til være det uheldige hold i denne omgang, som får 7. pladsen lige inden slutspillet starter. For Brøndby er dette bare endnu en kamp i mesterskab løbet og derfor er de tvunget til at vinde denne kamp om en af de dårlige hold inden slutspillet starter.
Derfor spiller vi Brøndby – Hobro 1 til odds 1.28 med en indsats på 8.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.