Ansvarlig spil

Du skal være mindst 18 år for at spille med penge hos en bookmaker.
Alle bookmakere på bookmakerbonus.dk har en spil licens fra Spillemyndigheden til lovligt at udbyde spil i Danmark.
Vi opfordrer alle til at spille fornuftigt og ansvarligt og vi støtter alle tiltag for ansvarligt spil på nettet i Danmark.
Har man mistanke til eget eller andres misbrug så henviser vi til Center for Ludomani, der har denne hjemmeside, http://www.ludomani.dk/ . Hjemmesiden har desuden en selvtest, så du kan teste, om du bør overveje dine spillevaner.

ROFUS

Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere (ROFUS) er et register over alle spillere i Danmark, der frivilligt har ønsket at udelukke sig midlertidigt eller endeligt fra at kunne spille onlinespil i Danmark. Registret er placeret hos Spillemyndigheden, der har ansvaret for at holde opsyn med ROFUS. Spillerne kan også teste deres spilafhængighed i ROFUS.

Hvis du som spiller ønsker at lade dig registrere i ROFUS, kan det gøres på https://rofusweb.spillemyndigheden.dk/

Program for blokering af hjemmesider
Der er flere forskellige tredjepartsprogrammer, som du kan anvende til at overvåge eller begrænse adgang til internettet:
1. Net Nanny (www.netnanny.com): Generel filtreringssoftware, som beskytter børn fra upassende indhold på internettet. Også tilgængelig for iOS- og Android-enheder.
2. CYBERsitter (www.cybersitter.com): Filtreringssoftware, som tillader forældre at vælge hvilke sider, de vil blokere.
3. GamBlock (www.gamblock.com): Filtreringssoftware specifikt for blokering af spillehjemmesider. Også tilgængelig for Android-enheder.
4. Betfilter (www.betfilter.com): Filtreringssoftware specifikt for blokering af spillehjemmesider. Også tilgængelig for Android-enheder.
Det kan også være en fordel at gøre dig bekendt med de indbyggede forældrekontrolværktøjer på din mobil, tablet, PC eller TV.
Der er også støtteorganisationer tilgængelige, som tilbyder gratis og fortrolig rådgivning angående sager om spilleproblemer.